På denne side vil du kunne se de aktuelle firmaer vi sender med, og den anslåede leveringstid. Der kan forekomme ekstra leveringstid, hvis din ordrer er tilpas stor, eller hvis der opstår udfordringer hos fragtfirmaet. Derudover skal der ved store kampagneperiode forventes ekstra ekspeditionstid, da vores lager vil være under pres. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at få din ordre afsendt så hurtig som muligt.

Leveringsformer

Fragtfirma Leveringstid Pris
GLS Pakkeshop 1-3 dage 39 kr. (Gratis ved køb over 499 kr.)
GLS Hjemmelevering 1-2 dage 49 kr.

Vi har besluttet kun at bruge GLS til vores leveringer, da vi har oplevet for mange beskadiget pakker hos andre fragtfirmaer. Da vores sortiment består af varer der kan være skrøbelige, er det vigtigt for os, at vores kunder ikke modtager indhold der er gået i stykker.

Afhentning

Vi tilbyder at du kan hente din ordre på vores lager gratis. Dine varer vil blive udleveret ved at fremvise ordrebekræftelsen.

Afhentningstidspunkt:
Mandag – Fredag 13-18.

Eller efter aftale.

OBS: Du skal være opmærksom på, at have nok plads i bilen til hele ordren, da vi ikke udleverer dele af ordren. Så hvis du har lagt en stor ordre er du altid velkommen til at give os et kald for at høre hvor meget det fylder. Du kan kontakte os her.